Світ

У Румунії пройшла масштабна операція з розслідування контрабанди зброї

У Румунії пройшла масштабна операція з розслідування контрабанди зброї

Фото: Поліція Румунії

Фірма, для якої Румунія виявилася основним ринком, продала сотні одиниць зброї за останні кілька місяців.

Румунська поліція проводить масштабну операцію, пов’язану з розслідуванням контрабанди зброї. Про це повідомляє місцеве видання Digi24.

Правоохоронці провели 4 жовтня понад 300 обшуків у різних місцях по території країни за підозрами у порушенні законодавства щодо імпорту зброї і боєприпасів. Операція включає обшуки в домівках і перевірку транспорту.

Мова про підозри, які компанія за межами Румунії онлайн продавала покупцям-румунам зброю і набої, які у підсумку доставлялися без передбачених законодавством процедур контролю і декларування.

Ця фірма, для якої Румунія виявилася основним ринком, продала сотні одиниць зброї за останні кілька місяців.

Поліція відстежила транзакції та ймовірних покупців і тепер поставила за мету знайти і вилучити якомога більше цієї зброї. Також є підозри, що її могли переробляти і тепер вона більш небезпечна. 

Як ми вже писали, СБУ затримала в Рівненській та Івано-Франківській областях двох ділків, що намагалися продати російську “трофейну” зброю та вибухівку.

Також були затримані двоє контрактників, які хотіли підпільно продати арсенал “трофейного” озброєння російських загарбників.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 − 8 =

Back to top button