Події

➡️ Алі Акбар Райфіпур – іранський «конспіролог» та пропагандист ▫️ Центр продо…

➡️ Алі Акбар Райфіпур – іранський «конспіролог» та пропагандист

▫️ Центр продовжує цикл публікацій про іранську пропаганду та її архітекторів. Серед них – Алі Акбар Райфіпур, який тісно пов’язаний з пропагандистським апаратом іранського режиму. Його вплив поширюється через освітні програми, публічні виступи та соціальні медіа, щоб прищепити ідеологічну лояльність режиму серед іранської молоді.

▫️ Райфіпур став відомим завдяки поширенню теорій змови про західні уряди, Ізраїль та їхній вплив на глобальні події. Він просуває ідею, що глобальний сіонізм і західний імперіалізм працюють разом, щоб послабити ісламські нації.

▫️ Крім того, Райфіпур є засновником Інституту Масаф, організації, яка займається ідеологічною підготовкою та освітою в галузі ісламської й політичної думки. Його лекції та онлайн-контент часто проштовхують антизахідні теорії змови, зокрема теми, пов’язані з глобальним сіонізмом і західним імперіалізмом.

‼️ З огляду на ідеологічні погляди та ворожість до США і Заходу, його позиція, ймовірно, збігається з офіційними наративами Ірану, які підтримують москву.

#ЦПД_пояснює

???? Центр протидії дезінформації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fifteen − 3 =

Back to top button