Події

Запускаємо нові розділи порталу “War & Sanctions” для ефективнішої протидії агрес…

???? Запускаємо нові розділи порталу “War & Sanctions” для ефективнішої протидії агресору та консолідації зусиль цивілізованого світу

???? Ресурс поповнився інформацією про російську морську військову логістику, спроби рф переписати історію та знищити українську ідентичність та осіб, що перебувають під санкціями партнерів України по міжнародній коаліції.

???????? Сучасна війна потребує сміливих, інноваційних та асиметричних дій. Відкритість даних — те чого бояться агресори. Сьогодні до вже відкритих розділів порталу про іноземні компоненти та обладнання, які росія використовує у своєму виробництві «аналоговнєтної» зброї, та переліку осіб, причетних до депортації українських дітей, додались ще три:

Морські судна, що використовуються росією для перевезення зброї, викраденого українського зерна, російського викопного палива та енергоресурсів з порушенням санкцій, а також пов’язані з ними компанії та особи. Такі судна мають бути позбавлені можливості безперешкодно ходити міжнародними водами та протоками, відвідувати порти та отримувати послуги.

???? Викрадена спадщина. У спробах знищити або привласнити українську історію та стерти ідентичність української нації росія проводить археологічні розкопки на тимчасово окупованих територіях України, викрадає та знищує об’єкти культурної спадщини. У розділі оприлюднено інформацію про такі об’єкти та причетних до їх викрадення або знищення осіб.

???? Санкційні списки партнерів. Перелік осіб та компаній, до яких застосовано санкції Сполучених Штатів, Європейського Союзу, Сполученого Королівства, Швейцарії, Канади, Японії, Австралії та Нової Зеландії. Для ефективного результату та запобігання обходу санкцій зусилля цивілізованого світу проти агресорів мають бути синхронізовані.

???????? Правда переможе.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber
????Instagram ????Twitter ???? Threads
???? WhatsApp???? Telegram Bot
???? TikTok

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × two =

Back to top button