Україна

На Львівщині чоловік обстріляв автомобіль


На Львівщині чоловік обстріляв автомобіль

Постраждалих внаслідок події немає. Поліція вилучила зброю, з якої були здійснені постріли та скерувала її на експертне дослідження.

У місті Шептицький Львівської області 2 жовтня сталася стрілянина. Невідомий відкрив вогонь по автомобілю. Про це повідомляє Varta1.

На місці працювала слідчо-оперативна група.

За даними поліції Львівської області, близько 14.00 до поліції надійшло повідомлення від мешканця міста Шептицький про незаконне заволодіння автомобілем Dacia Logan, який належить його родичу.

Також заявник повідомив, що викрадений транспортний засіб рухається на виїзд з міста і він зі своїм знайомим переслідують його.

До розшуку та затримання Dacia були залучені екіпажі сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Червоноградського районного відділу поліції. Невдовзі правоохоронці виявили автомобіль та зупинили його на вулиці Степана Бандери в Шептицькому.

Зазначається, що за кермом авто перебував власник – 66-річний дід чоловіка, який повідомив про викрадення. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час огляду автомобіля поліцейські виявили характерні пошкодження, схожі на сліди влучання куль.

Як встановили правоохоронці, знайомий заявника, 30-річний житель Шептицького, який разом з ним переслідував нібито викрадений Logan, здійснив кілька пострілів з травматичної зброї.

Постраждалих внаслідок події немає. Поліція вилучила зброю, з якої були здійснені постріли та скерувала її на експертне дослідження.

Проводиться досудове розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого через незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

На водія Dicia Logan складено адмінпротокол за керування авто у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, у селі Олешин Хмельницької тергромади чоловік, який перебував за кермом авто в стані алкогольного сп’яніння, з автомата Калашникова випустив 60 набоїв по двох поліцейських автомобілях. У результаті стрілянини був важко поранений 22-річний працівник поліції. Також дотичне поранення кулею отримав пасажир автомобіля порушника. Суд взяв під варту чоловіка, який стріляв.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 + eleven =

Back to top button