Україна

Полковник поліції загинув під час атаки РФ на Суми


Полковник поліції загинув під час атаки РФ на Суми

Смертельне поранення отримав начальник сектору кадрового забезпечення Сумського районного управління поліції ГУНП в Сумській області полковник поліції Ігор Поладич.

У результаті атаки російських дронів на лікарню у місті Суми загинув полковник поліції Ігор Поладич. Про це повідомило регіональне управління Нацполіції у суботу, 28 вересня.

“Сьогодні вранці російські терористи завдали повторного авіаційного удару по обласному центру, коли на місце події вже прибули поліцейські. Унаслідок атаки смертельне поранення отримав начальник сектору кадрового забезпечення Сумського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області полковник поліції Ігор Поладич”, – йдеться у повідомленні.

Вказано, що Поладич присвятив службі в органах внутрішніх справ більше 20 років. Йому було 43 роки. У офіцера залишилася матір, дружина і двоє дітей.

Ігорю Поладичу було 43 роки 

Нагадаємо, вранці 28 вересня росіяни здійснили подвійний удар безпілотниками по Сумах. За останніми даними, загинули вісім людей і ще 11 отримали поранення.

Також було оприлюднено відео з епіцентру вибухів у Сумах.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven + sixteen =

Back to top button