Події

✅Детективи ТУ БЕБ у Закарпатській області повідомили про підозру колишній дир…

Детективи ТУ БЕБ у Закарпатській області повідомили про підозру колишній директорці товариства в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах. Згадана компанія спеціалізується на будівництві доріг та автострад.

Слідством встановлено, що керівниця компанії під час виконання робіт щодо капітального будівництва та ремонту доріг на території Закарпатської області відобразила в бухгалтерському та податковому обліку проведення безтоварних операцій щодо придбання щебеню й щебенево-піщаної суміші від підприємств з ознаками фіктивності.

❗️Це дало змогу товариству штучно сформувати податковий кредит з податку на додану вартість на 19,4 млн грн та безпідставно занизити податок на прибуток майже на 17,5 млн грн. Таким чином компанія ухилилася від сплати майже 37 млн грн податків.

Під час досудового розслідування детективи БЕБ наклали арешт на майно товариства: 42 транспортні засоби, 5 земельних ділянок площею 11,87 га, 4 нежитлові приміщення площею 493 кв. м, 2 комплекси будівель з асфальтобетонними заводами, 5 одиниць спецтехніки, а також на майно директори підприємства: житловий будинок та 2 земельні ділянки площею 0,41 га.
Орієнтовна вартість арештованого майна становить понад 253,6 млн грн.


????‍♂️
Наразі підозрювану оголошено у розшук. Досудове розслідування триває.

???????? FB | Х | INSTA | YOUTUBE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 + 9 =

Back to top button