Цікаве

На що потрібно звернути увагу при замовленні подарункової коробки

Подарунки є символами святкової та світлої атмосфери. Для того щоб вони стали ще більш неочікуваними та приємними сюрпризами, варто грамотно підійти до їхнього пакування. Виготовлений на замовлення виріб не лише приваблює своєю зовнішньою оригінальністю, але ще й додає інтриги та бажання якнайшвидше заглянути всередину. Замовити коробочки для подарунків можна в компанії «Друкарня Україна», яка знаходиться у Дніпрі по вулиці Олександра Оцупа, 7А. 

 

 

 

Варіанти замовлення подарункових коробок

Обрати та замовити подарункові коробки можна в типографії Дніпро. Один з варіантів виготовлення виробів – пакування без підписів та зображень, якщо воно буде поставлятися як універсальна коробка для подарунка. Також типографія пропонує зробити наступні замовлення:

  • пакувальна коробка для подарунків у вигляді ювелірних прикрас, косметики тощо;
  • гуртове виготовлення коробок, які уособлюють в собі символ прийдешніх свят;
  • коробки для свята корпоративного характеру з логотипом компанії або повноцінним зображенням;
  • подарункові коробки для постільної білизни, одягу тощо.

Сучасна друкарня використовує лише високоякісний друк та індивідуальний дизайн, щоб зробити кожен подарунок незабутнім та особливим.

Як обрати подарункову коробку: процес виготовлення виробу

Усі особливості підбору матеріалів можуть бути обговорені у компанії. Перевірена поліграфія пропонує замовити подарункову продукцію, яка узгоджується з клієнтом на основних етапах виготовлення.

  1. Отримання інформації та усіх деталей від замовника. Цей етап містить надання компанії докладної інформації про габарити та кількість.
  2. Погодження. Друкарня узгоджує разом з клієнтом дизайн, розміри та форму подарункових коробок.
  3. Створення макета. Остаточний дизайн формується разом із замовником для точного відтворення. За бажанням клієнт може внести свої корективи для доопрацювання оформлення.
  4. Вибір технології нанесення друку. На цьому етапі друкарня може запропонувати клієнту доступні методи нанесення друку, описавши переваги кожного з них, щоб спростити вибір.
  5. Процес виготовлення. Виробництво подарункової коробки здійснюється поетапно, щоб досягти бажаного результату.

Спочатку компанія займається створенням штампа для вирубки, після чого виконуються поліграфічні роботи. На останньому етапі виріб склеюють та складають у готове пакування. Під час замовлення коробки можна обрати потрібний матеріал, який пропонується у вигляді різних типів картону та паперу. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × three =

Back to top button