Події

???? Нова партія Сичів, на які українці задонатили в ефірі телемарафону «Єдині …

???? Нова партія Сичів, на які українці задонатили в ефірі телемарафону «Єдині новини», громитиме окупантів уже за кілька днів

???? У межах благодійного збору на ударно-розвідувальні комплекси «Сич» для підрозділів ГУР МО України, який проводив національний телемарафон «Єдині новини», українці задонатили 25 млн гривень. Завдяки цьому Благодійний фонд Діани Подолянчук закупив та передав розвідникам 14 бортів «Сич».

❗️ Ці дрони є унікальними, адже можуть виконувати як ударну, так і розвідувальну функцію. Борт може нести до 4 кг боєприпасів – по 2 кг з кожного боку. Окрім того, «Сичі» є багаторазовими у використанні.

⚡️ Дрон оснащений додатковим захистом від дії  РЕБ та може працювати в радіусі до 150 кілометрів у розвідувальному режимі й до 100 кілометрів в ударному.

???? Оператори ГУР МО України вже знищили «Сичами» ворожої техніки на понад 800 мільйонів доларів. Продовжуємо роботу зі знищення ворога.

???? Дякуємо Національному телемарафону «Єдині новини», а також усім українцям, які допомагають наближати нашу перемогу!

???????? Слава Україні!

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber
????Instagram ????Twitter ???? Threads
???? WhatsApp???? Telegram Bot
???? TikTok

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 − 3 =

Back to top button