Події

Зустрівся з двопартійною делегацією Конгресу Сполучених Штатів у складі сенат…

Зустрівся з двопартійною делегацією Конгресу Сполучених Штатів у складі сенаторів Бена Кардіна, Дена Саллівана, Крістофера Мерфі та конгресмена Грегорі Мікса, щоб висловити свою вдячність за їхню важливу підтримку України.

Поінформував делегацію про поточну безпекову ситуацію та перспективи на наступний рік, про те, до чого готується Росія. Зараз, наприкінці року, ми маємо реальну можливість зміцнити співпрацю між Україною та Сполученими Штатами.

Рішучі дії зараз можуть прискорити справедливе завершення російської агресії проти України наступного року. Наш План перемоги допоможе на практиці примістити Росію до миру.

Американське лідерство відіграє критично важливу роль у захисті свободи в усьому світі. Я вдячний Конгресу США, обом партіям і палатам за їхню непохитну відданість цій справі.

Ми цінуємо підтримку з боку Конгресу США та всіх друзів свободи в обох палатах – Сенаті й Палаті представників, – які щиро цінують захист життя і розуміють, наскільки важливо всім нам бути сильними – Україні, Сполученим Штатам та всім нашим партнерам.

Я з нетерпінням чекаю наших зустрічей у Вашингтоні, де я представлю наш План перемоги Президенту Байдену. Також планую зустрітися з обома кандидатами в Президенти та представити їм План перемоги.

Video is too big

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × 5 =

Back to top button