Події

⚡️ЦПД продовжує цикл публікацій про пропаганду в Північній Кореї. ◽️Ще одним в…

⚡️ЦПД продовжує цикл публікацій про пропаганду в Північній Кореї. 

◽️Ще одним впливовим пропагандистом є постійний представник КНДР в ООН Кім Сон. Він представляє інтереси КНДР на міжнародних майданчиках та активно коментує важливі події у світі, зокрема і щодо російсько-української війни. 

◽️ Посаду в ООН Кім Сон отримав у 2018 році. Його призначення збіглося зі зростанням напруженості між Пхеньяном і міжнародною спільнотою через ядерну програму Північної Кореї та випробування балістичних ракет. 

◽️ Північнокорейський посол при ООН неодноразово виступав із заявами, в яких підтримував росію у війні проти України. Зокрема, під час свого виступу на екстреній сесії Генасамблеї ООН у березні 2022 року він засудив західні заклики до росії поважати суверенітет України, назвавши їх абсурдними. 

◽️ Кім Сон також заявляв, що Захід своєю підтримкою України спричиняє «трагічне кровопролиття». При цьому він переконаний, що коріння «української кризи» лежить в «гегемоністській політиці США і НАТО», які нібито намагалися розширити свій вплив на Схід, не звертаючи уваги на «законні вимоги рф щодо гарантій безпеки».

▶️ Ознайомитися з повним аналітичним звітом «Пропаганда Північної Кореї: Інформаційні стратегії та міжнародні наративи» можна за посиланням: https://cpd.gov.ua/reports/analitychnyj-zvit-propaganda-pivnichnoyi-koreyi-informaczijni-strategiyi-ta-mizhnarodni-naratyvy/

#ЦПД_повідомляє

???? Центр протидії дезінформації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

sixteen + 2 =

Back to top button