Події

↩️ #Герой_рятувальник_2024 Друга лауреатка Всеукраїнської акції «Герой-рятувальн…

ДСНС України:

????Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та Голова ДСНС України Андрій Даник вручили відомчі відзнаки лауреатам щорічної Всеукраїнської акції «Герой — рятувальник року». Серед них: ▫️Хірург Олег Голубченко, який під час ворожого обстрілу лікарні «Охматдит»…

#Герой_рятувальник_2024

Друга лауреатка Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року» – радіотелефоністка з Херсонщини Поліна Шолох

У лавах надзвичайників жінка нещодавно. Стати рятувальницею вирішила після особистої важкої втрати: майже рік тому росіяни підло обстріляли групу саперів. Загинули 6 фахівців ДСНС, серед яких і чоловік Поліни????

Розуміння того, що потрібно жити далі заради дитини, спонукало Поліну залишитися в Херсоні та продовжити справу коханого.

Отримані знання у Службі знадобилися українці одного звичайного дня. Приїхавши на автомийку, Поліна випадково почула крик. Перед очима постала жахлива картина: на землі лежав хлопчик, якого дістали зі зливної ями. П’ять хвилин, під час яких жінка робила серцево-легеневу реанімацію, здалися їй вічністю! Та серце малого знову почало битися????

Уже в лікарні Поліна дізналася: хлопчика звати Микола, як і її загиблого чоловіка. Тоді вона зрозуміла: рішення залишитися у рідному місті та приєднатися до лав ДСНС було доленосним – вона на своєму місці!

???? СайтFbTwInstaYouTube

Video is too big

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

thirteen + 2 =

Back to top button