Україна

ВМС ЗСУ знищили ворожі склади боєприпасів під Маріуполем


ВМС ЗСУ знищили ворожі склади боєприпасів під Маріуполем

Внаслідок ракетного удару знищено як інфраструктуру сховищ, так і тони боєприпасів, які росіяни накопичували для застосування на території України.

Підрозділи ВМС ЗС України знищили ворожі сховища з боєприпасами поблизу Маріуполя. Про це повідомляє пресслужба ВМС у вівторок, 17 вересня.

Днями підрозділи Військово-Морських Сил Збройних Сил України завдали ракетного удару по виявлених розвідкою важливих складах боєприпасів поблизу тимчасово окупованого Маріуполя.

Зауважується, що за підтвердженими даними, внаслідок удару знищено як інфраструктуру сховищ, так і тони боєприпасів, які росіяни накопичували для застосування на території України.

“Військово-Морські Сили Збройних Сил України разом із підрозділами інших складових Сил оборони продовжують знищувати ворога на землі, в морі і повітрі!” – мовиться у повідомленні.

Раніше ми писали, що під тимчасово окупованим Маріуполем завдано удару по складу ракет для ППО росіян. Можливе і ураження розрахунку ППО.

Також повідомляли, що розвідка 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу спільно з авіацією Сил Оборони влаштували справжнє “вибухове шоу”, ліквідувавши польовий штаб російських окупантів.

Нагадаємо, Сили оборони України вночі уразили російський комплекс С-300 у тимчасово окупованій частині Донецької області.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three + 6 =

Back to top button