Україна

Укрзалізниця оновила інформацію щодо європейського напрямку


Укрзалізниця оновила інформацію щодо європейського напрямку

Українські залізничники наголосили, що приймають пасажирів, що не встигли на свої рейси через безпрецедентну негоду, на інші рейси на будь-які вільні місця.

Укрзалізниця оновила дані щодо ситуації на залізничних шляхах через повінь у Польщі, Чехії та Австрії. Про зміни у русі потягів в понеділок, 16 вересня, йдеться у повідомлені Укрзалізниці. 

Вказується, що пік негоди в Австрії очікується сьогодні – завтра, тож поновлення руху швидким не буде, вокзали й метро найближчий час будуть частково зачиненими. 

“Рейс Відень – Київ – Відень щонайменше у понеділок курсуватиме як Будапешт – Київ – Будапешт”, – попередили українські залізничники. 

Пасажирів із квитками у Відні залізничники просять звертатися до інформаційно-сервісного пункту за безкоштовним поселенням і харчуванням на період негоди.
 
Також вказується:
  • Рейс Чоп – Відень – Чоп станом на зараз скасований через неможливість виїхати з Відня.
  • Рейси Прага – Перемишль – Прага поки що не здатні проїхати затоплену ділянку на кордоні Чехії та Польщі. Сьогодні очікується човниковий рух від Праги до польського кордону і від Перемишля до чеського кордону з автобусним трансфером навколо підтопленої ділянки.
  • Рейси з/до Варшави, Хелма, Перемишля, Кошице, Будапешта, Захоні курсують без змін.

Нагадаємо, через повені у Польщі та Чехії тимчасово скасовано ряд рейсів. Це стосується і поїздів, які прямують до України

У Румунії п’ятеро людей загинули через сильну повінь

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 − 2 =

Back to top button