Україна

Сирський анонсував збільшення терміну базової підготовки армійців


Сирський анонсував збільшення терміну базової підготовки армійців

Нині у Генштабі опрацьовують можливість створення Школи інструкторів, яка буде основним і єдиним джерелом якісно підготовленого інструкторського складу.

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський наголосив, що якісна підготовка – один із головних чинників збереження життя українського воїна. Про це він зазначив у Фейсбук у неділю, 15 вересня.

Сирський поінформував про наміри збільшити термін базової військової підготовки українських бійців.

Він провів робочу нараду щодо цього питання за участі керівників органів військового управління, які опікуються підготовкою, а також командирів бойових бригад та начальників навчальних центрів.

Сторони обговорили проблемні питання, які впливають на якість підготовки військовослужбовців, та напрацювали шляхи їхнього розвʼязання. Окремо на нараді розглянули напрями вдосконалення навчальних програм.

Головнокомандувач наголосив, що ключову роль у якості підготовки відіграють інструктори.

“Тому, максимальну увагу приділяємо залученню вмотивованих інструкторів із бойовим досвідом. Також опрацьовуємо можливість створення Школи інструкторів, яка буде основним і єдиним джерелом якісно підготовленого інструкторського складу. Працюємо над тим, щоб збільшити термін базової загальновійськової підготовки. Відповідний проєкт буде розпочато у жовтні-листопаді цього року, – додав Сирський.

Нагадаємо, Військово-морські сили Збройних сил України провели навчання в Чорному морі.

Також ми повідомляли, що у Дарницькому районі столиці України відбулися військові навчання за участю оборонців Києва та техніки.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seventeen + 6 =

Back to top button