Україна

На Хмельниччині чоловік розстріляв поліцію


На Хмельниччині чоловік розстріляв поліцію

Стрілець поранив одного з працівників поліції та пасажира свого ж автомобіля, зазначають правоохоронці.

КОРД в результаті спецоперації затримав на Хмельниччині чоловіка, який в ніч проти 14 вересня розстріляв два службових авто та поранив поліцейського і цивільного. Про це повідомляє поліція Хмельницької області.

Подія сталася близько першої години ночі в селі Олешин Хмельницької територіальної громади. Екіпаж групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль місцевого жителя для перевірки причин руху під час комендантської години. Вадій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння – Драгер засвідчив наявність 1,27 проміле алкоголю в організмі.

Правоохоронці склали на керманича протокол. Після цього водій, який мешкає неподалік, пішов додому начебто для розв’язання питання з транспортним засобом, при цьому залишивши в автомобілі свого товариша.

Повернувся він до місця події уже з автоматом Калашникова та почав стріляти у правоохоронців. Поліцейські відкрили вогонь у відповідь та викликали допомогу. 

Зловмисник випустив з автомата Калашникова 60 набоїв. Стрілець поранив одного з працівників поліції та пасажира свого ж автомобіля. Їх госпіталізували до лікарні для надання медичної допомоги. Правоохоронець перебуває у важкому стані.

Пошкоджень зазнали два службових авто: одне екіпажу, який зупинив зловмисника, інше – бійців спецпідрозділу, які прибули за викликом на допомогу колегам. Бійці поліцейського спецпідрозділу КОРД затримали стрільця.

Порушено кримінальне провадження за статтею Посягання на життя працівника правоохоронного органу.

Нагадаємо, в Київському районі Одеси 6 вересня невідомий відкрив стрілянину, є поранений. 

Під Києвом чоловік влаштував стрілянину з вікна будинку

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × two =

Back to top button