Цікаве

Наталія Могилевська після 3 років стосунків з Валентином висловилася про кризу

Наталія Могилевська після 3 років стосунків з Валентином висловилася про негаразди та зізналася, як це відображається на усіх інших сферах життя.

2022-го Наталія Могилевська вперше за багато років розповіла про чоловіка, який увійшов в її життя. Зірка зізналася, що знайшла своє щастя з обранцем на ім’я Валентин. Його особистість вона розкривати не хотіла. Як ніяк, зірка вже багато років пробувала будувати сім’ю на очах у мільйонної публіки, і кожного разу зазнавала поразки.

Наталія лише розповіла, що вони вже були знайомі, він старший за неї, деякий час проживав за кордоном і став для нею великою опорою 2022-му. Мовляв, їздив з нею туди, куди не хотіли їхати навіть підлеглі. Також він допоміг вивести її вагітну сестру закордон, де вона невдовзі народила. Короче кажучи, Валентин став для неї героєм. А зараз разом зі співачкою він виховує двох її прийомних дочок.

Наталія Могилевська висловилася про кризи в стосунках

Незрозуміло, чи можна Наталію Могилевську назвати експертом у любовних стосунках, але є деякі істини, які навряд є сенс заперечувати. Наприклад, що кризи стаються в будь-яких взаєминах і з будь-якою, і психотерапія у таких випадках дійсно може допомогти.

Також зірка заявила, що її близька подруга якраз надає допомогу людям, які мають непростий період у житті і потребують участі професіонала в своєму житті.

Нагадуємо, що близько 10 років Наталія Могилевська не ділилася з шанувальниками правдою про своє особисте життя. Зокрема, їй останнім часом прописували романи з відомими чоловіками, як наприклад, мільйонером Олегом Рижовим. Втім, навіть якщо роман був, нічого серйозного в нього не вийшло. Обидва ж запевняли, що це лише чутки, а вони дружать.

Як саме доля звела Наталію з паном Валентином також не ясно. Судячи з усього, вони не мали тісного знайомства раніше, але ж все ж таки зіштовхувалися.

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × two =

Back to top button