Україна

Зеленський зміг пояснити Блінкену і Леммі навіщо бити вглиб РФ – ЗМІ


Зеленський зміг пояснити Блінкену і Леммі навіщо бити вглиб РФ - ЗМІ

Держсекретар США Ентоні Блінкен і міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі здійснили візит до України.

Президент України Володимир Зеленський пояснив держсекретарю США Ентоні Блінкену і міністру закордонних справ Великої Британії Девіду Леммі, чому Україні потрібно завдавати ударів углиб російської території. Про це у середу, 11 вересня, повідомляє Bloomberg.

Вказується, що спільний візит Блінкена та Леммі до Києва мав на меті почути план Зеленського щодо глибших ударів по території Росії та обговорити його довгострокову стратегію на наступний рік.

За словами джерел Bloomberg, зустріч Блінкена, Леммі та Зеленського тривала довше, ніж планувалося.

“Український президент зміг пояснити, чому Україні потрібно завдавати ударів углиб Росії. Зеленський сказав їм, що Україну цікавлять лише військові цілі. Сторони обговорили плани своєї України на найближчі місяці”, – сказано в повідомлені. 

Велика Британія ухвалила рішення дозволити Україні використовувати крилаті ракети Storm Shadow по цілях на території Росії. Однак найближчим часом офіційно про це не оголошуватимуть, щоб уникнути “зайвих провокацій”. 

Нагадаємо, керівники дипломатичних відомств США та Британії Ентоні Блінкен та Девід Леммі прибули до Києва у середу, 11 вересня.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × four =

Back to top button