Україна

РФ завдала ударів по Конотопу: дві людини госпіталізовано


РФ завдала ударів по Конотопу: дві людини госпіталізовано

Російська армія завдала ударів по Конотопу на Сумщині, є поранені у місті після ударів зникло світло.

Російська армія завдала ударів по Конотопу на Сумщині. Як повідомив у четвер, 12 вересня, міський голова Артем Семеніхін у Facebook, дві людини госпіталізовані. Одна з них у комі.
 
“Поки невідома точна кількість поранених. Також у місті тимчасово відновлено водопостачання. Зранку не буде води певний час, тому слід зробити запаси. Крім цього, організовано вивезення людей в місця для тимчасового перебування. Мова про містян, чиї помешкання пошкоджені”, – проінформував він. 
 
“У нас відбулося кілька “прильотів”, ворог уразив інфраструктуру нашого міста. В місті зараз відсутнє світло”, – зазначив міський голова Конотопа.
 
За його словами, зайнялися пожежі.
 
“Ворог завдав удар, зокрема, по центру міста, по житловій забудові. Сподіваюсь, що ми змогли вивезти всіх мешканців з будинку. Зараз запускаємо резервні джерела живлення для того, щоб забезпечити мережу водою, бо не вистачає води для того, щоб гасити пожежі”, – додав міський голова.
 
У місті працює штаб з ліквідації наслідків російської атаки. Також розпочинають роботу “Пункти незламності”, де можна зарядити гаджети.
 
Нагадаємо вночі росіяни вдарили по Конотопу

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 − six =

Back to top button