Світ

Прем’єр-міністр Латвії прибула з візитом в Київ

Прем єр-міністр Латвії прибула з візитом в Київ

Фото: Скриншот відео

Евіка Сіліня також опублікувала у соціальній мережі Twitter відео з прибуттям у столицю України

Латвійська чиновниця проведе зустрічі з українськими посадовцями та візьме участь в обговореннях з питань підтримки України.

Прем’єр-міністр Латвії Евіка Сіліня прибула з робочим візитом в Україну, що триватиме до 13 вересня. Про це повідомляє прес-служба уряду Латвії.

Чиновниця в межах візиту проведе зустрічі з українськими посадовцями та візьме участь в обговореннях з питань подальшої військової, політичної, гуманітарної та фінансової підтримки України, а також її шляху до вступу до Європейського Союзу і НАТО.

Вона наголосила на важливості підтримки українського народу, який “героїчно і самовіддано захищається від зла”, захищаючи не тільки свою землю, а й європейські цінності та безпеку. Латвія чітко і непохитно підтримує Україну в боротьбі проти агресора, додала Сіліня

Прем’єр-міністр також опублікувала у соціальній мережі Twitter відео з прибуттям у столицю України.

“Ранок у Києві. Латвія буде з українським народом до його перемоги, і завжди підтримуватиме Україну на шляху до Європейського Союзу та НАТО! Слава Україні!” – написала вона.

Нагадаємо, президент Литви Гітанас Науседа також прибув в Україну. 

Як відомо, в середу, 11 вересня, в Києві відбудеться саміт Кримської платформи. У столиці діятимуть тимчасові обмеження дорожнього руху. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seven + nine =

Back to top button