Цікаве

Анастасія Цимбалару вперше прокоментувала розлучення з Григорієм Баклановим

Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов пробули у шлюбі три роки, хоч у стосунках пара перебувала загалом більше 10 років.

32-річна акторка Анастасія Цимбалару, відома ролями в серіалі «Жіночий лікар» та «Папік» вперше розповіла про розлучення з чоловіком, актором Григорієм Баклановим, відомого роллю в серіалі «Спіймати Кайдаша». Подробицями особистого життя акторка поділилася в інтерв’ю Слави Дьоміна.

Зокрема, у березні 2024 року Анастасія та Григорій повідомили, що розлучаються після 10 років стосунків. Однак тоді пара не стала вдаватися в подробиці та виносити в публічний простір своє особисте життя. Єдине, що вони сказали, що це їх спільне рішення.

Через пів року після інформації про розлучення Анастасія Цимбалару вперше розповіла про розлучення з чоловіком. Так, Анастасія розповіла, що стосунки з Григорієм були у неї єдиними серйозними в її житті.

«У нас історія не однобічна. Нас було двоє в стосунках, тому рішення ми приймали теж двоє. В принципі, це підліткові стосунки, які переросли в якусь сім’ю. Я не закінчувала стосунки, не відчуваючи любові. Точніше не так, я не виходила зі стосунків, не відчуваючи любові. Мені здається, що, як кажуть, чоловік — це тимчасово, а колишній чоловік — це назавжди. Мені здається, що ця любов, звісно, вона трансформується з часом у різні форми, але вона буде зі мною надовго точно», — прокоментувала своє сімейне життя акторка.

Вона також пояснила, чому вони з Григорієм перебували в стосунках більше 10 років, але не поспішали офіційно одружуватися. Як виявилося, за словами Цимбалару, вона не дуже хотіла заміж і ніколи собі не ставила такої цілі. Тому це було для неї не принципово, щоб стосунки були офіційно зареєстровані.

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 − 3 =

Back to top button