Україна

Ворог обстріляв зупинку транспорту у Херсоні: поранено цивільного


Ворог обстріляв зупинку транспорту у Херсоні: поранено цивільного

Стан постраждалого тяжкий. У нього мінно-вибухова травма і множинні уламкові поранення обох ніг. Медики борються за життя пораненого.

Внаслідок російського обстрілу у Херсоні отримавтяжкі поранення пенсіонер. Ворог поцілив узупинку громадського транспорту у Дніпровському районі міста.Про це повідомляє пресслужба Херсонської МВА у вівторок, 10 вересня.

“Ушпиталено 65-річного чоловіка, який отримав поранення внаслідок скиду рашистами вибухівки з дрона менше години тому у Дніпровському районі міста біля зупинки громадського транспорту”, – зазначили у повідомленні.

Зауважується, що стан постраждалого тяжкий. У нього мінно-вибухова травма і множинні уламкові поранення обох ніг. Медики борються за життя пораненого.

Нагадаємо, вночі 10 вересня російські війська вдарили по Черкаській області. В регіоні працювали сили ППО, але сталися влучання. Є потерпілі.

Російські загарбники також намагалася атакувати Київ безпілотниками. Дрони летіли на столицю з різних напрямків декількома групами. Сили ППО збили всі ворожі цілі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × 5 =

Back to top button