Цікаве

Колишня дружина Володимира Остапчука відгуляла весілля в ресторані

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк показала, як вона запалювала на весіллі у рожевій сукні. Поки її колишній чекає на поповнення, Горняк марно час не втрачає.

Христина Горняк – друга колишня дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука. Саме заради неї шоумен колись покинув свою першу дружину Олену Войченко, яка подарувала йому двох дітей. Та їхній шлюб був недовгим і не протримався навіть і двох років. Восени 2022 року вони розлучилися.

Цікаво, що буквально відразу Остапчук представив публіці свою нову обраницю: молодшу на 16 років Катерину Полтавську. Вони вже після другої зустрічі почали жити разом, згодом одружилися, а зараз чекають на поповнення.

А ось особисте життя Горняк розвивається не так швидко, як у її екса. Жінка наразі не має другої половинки, та на весіллі вона нещодавно танцювала.

Так, у своєму Інстаграм-блозі Христина поділилася відео, на якому вона танцює у ресторані. Виявляється, дівчина прийшла з подругою на вечерю, а в сусідньому залі було чиєсь весілля. Горняк не упустила можливість потанцювати на чужому святі.

Весілля за шторкою. Ледве стрималась, щоб не увірватись

, – поділилася Христина.

Нагадаємо, Володимир Остапчук і Христина Горняк після розлучення досі не розділили спільно нажите майно. Так, у шлюбі вони придбали заміський будинок, в якому Остапчук вже встиг приписати свою нову дружину.

Горняк зізнається, що Остапчук не виходить з нею на зв’язок і не хоче розділити будинок мирно. Христина планує подавати позов до суду на розділення майна з ексом. А ось сам Остапчук продовжує робити ремонт у будинку і облаштовувати його під себе та свою молоду дружину Катерину Полтавську. Чоловік вважає, що нерухомість повністю належить йому.

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × 5 =

Back to top button