Світ

Презентація Apple 2024: онлайн-трансляціяСюжет

Презентація Apple 2024: онлайн-трансляція 9 вересня

Фото: Apple.com

Презентація Apple 2024: онлайн-трансляція

Сьогодні, 9 вересня, компанія Apple проведе свою традиційну осінню презентацію, на якій покаже нову лінійку своїх смартфонів, iPhone 16. Очікується, що сьогодні анонсують також нові навушники та годинники.

Компанія Apple планує провести свою щорічну велику презентацію в Купертіно, штат Каліфорнія. Цьогорічний осінній захід має назву “It’s Glowtime” – Настав час світіння.

 

Захід розпочнеться о 10:00 за місцевим часом о 20:00 за Києвом. Традиційно Apple проводить вересневі презентації у вівторок або середу, і останній раз понеділкова презентація була у 2010 році, коли Стів Джобс представив iPhone 4.

 

Також варто зазначити, що саме 9 вересня виповнюється 10 років з моменту показу першого Apple Watch.

 

Що покажуть на вересневій презентації Apple

 

Можна сказати з імовірністю 100%, що на нас чекає прем’єра нових айфонів. Уже відомо, що головним апгрейдом цього року стане зміна діагоналі екранів моделей Pro. iPhone 16 Pro приписують екран діагоналлю 6,3 дюйма, а 16 Pro Max – 6,9 дюйма. Ще в прошках помітно прокачають камеру: разом із ширококутним 48-Мп об’єктивом вони отримають надширік із такою ж роздільною здатністю.

 

Крім цього, на корпусі iPhone 16 Pro з’явиться абсолютно нова кнопка Capture Button, яка буде призначена винятково для знімання фото і відео, а швидкість зарядки нарешті зросте з 27 до 40 Вт. Загалом, якщо ви не оновлювалися з iPhone 12/13 Pro, то апгрейд буде досить відчутним.

 

Чого не скажеш про базові iPhone 16 і iPhone 16 Plus. Це буде мінорний апгрейд з поверненням до вертикального блоку камер і появою кнопки Action Button з iPhone 15 Pro. Частота кадрів залишиться колишньою – 60 Гц. Очевидно, Apple заманюватиме потенційних покупців наявністю ШІ-функціоналу Apple Intelligence, який не буде повноцінно працювати на iPhone 15 і старіших айфонах.

 

Також Apple покаже нові годинники, і відразу кілька моделей. Цього року Apple Watch Series виповниться вже 10 років. І судячи з усього, купертинівці готують великий апгрейд. Ще мають оновити бюджетні Apple Watch SE, які стануть ще дешевшими.

 

Ще Apple оголосить дати релізу iOS 18, iPadOS 18, macOS 15, watchOS 11 і tvOS 18.

 

Онлайн-трансляція Apple

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × 2 =

Back to top button