Україна

В ДТП на Львівщині постраждали військові – депутат


В ДТП на Львівщині постраждали військові - депутат

Водій пасажирського автобуса Mercedes скоїв зіткнення з вантажівкою Renault, яка стояла на проїзній частині дороги.

У Львівській області сталась аварія за участі вантажівки й автобуса з військовими. Одна людина загинула і ще 10 отримали поранення, повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич у Telegramв понеділок, 9 вересня.

“Траса Львів – Стрий за світлофором в населеному пункті Дроговиж, ДТП автобус і фура, за попередньою інформаціюєю в автобусі загинув один військовий ще 10 постраждалих”, – написав він і опублікував відео з місця подій.

У свою чергу Нацполіція підтверджує факт ДТП, але не уточнює, чи постраждали військові. За даними правоохоронців, близько 03:00 ночі водій пасажирського автобуса Mercedes, 55-річний мешканець Рівненської області, скоїв зіткнення з вантіжівкою Renault, яка стояла на проїзній частині дороги.

“Внаслідок зіткнення водій автобуса отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події. Дев’ятеро пасажирів автобуса – мешканці Києва, Чернігова, Закарпаття та Тернопільської області віком від 25 до 43 років, були доставлені у лікарню. Медики уточнюють їх діагнози”, – йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами (ч.2 ст.286 (КК України).

Раніше у Хмельницькому в ДТП загинув військовослужбовець. Тоді водій автомобіля Opel на пішохідному переході скоїв наїзд на трьох осіб.

На Полтавщині військові потрапили у ДТП, є жертви

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen − 7 =

Back to top button