Україна

Внаслідок обстрілу готелю в Миколаївці загинули волонтери – прокуратура


Внаслідок обстрілу готелю в Миколаївці загинули волонтери - прокуратура

У прокуратурі повідомили про початок досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Деблоковано тіла двох чоловіків, котрі загинули під руїнами готелю в Миколаївці під час ворожого обстрілу. Про це повідомляє пресслужба Донецької обласної прокуратури у неділю, 8 вересня.

У прокуратурі повідомили про початок досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни.

За даними слідства, 7 вересня 2024 року, близько 22:00, ворожі війська вдарили по м. Миколаївка Краматорського району, попередньо, авіабомбами ФАБ-250 з УМПК. Внаслідок влучання засобу ураження по місцевому готелю відбулось руйнування будівлі, де в той час перебували цивільні.

Наразі з-під завалів деблокували тіла двох чоловіків 33 та 42 років, котрі приїхали до населеного пункту для проведення стерилізації безпритульних тварин.

 

 

Нагадаємо, за добу 7 вересня у Донецькій області внаслідок російських обстрілів загинули п’ятеро мирних жителів, з них троє у Костянтинівці. Ще 11 громадян зазнали поранень.

У свою чергу ДСНС повідомила, що рятувальники вилучили тіла двох загиблих з-під завалів зруйнованого обстрілом готелю у місті Миколаївка Краматорського району. На місці було розібрано 101 тонну зруйнованих конструкцій. Роботи завершено.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 − ten =

Back to top button