Події

???? ???? В рамках робочого візиту до Чикаго українська делегація поліцейських…

???????????????? В рамках робочого візиту до Чикаго українська делегація поліцейських вивчали програму шкільних консультантів та інший досвід американських колег

Разом із заступницею міністра внутрішніх справ України Катериною Павліченко делегація українських поліцейських зустрілась із заступником директора Головного офісу поліції штату Іллінойс Маркусом Гіпсоном та ознайомилася зі структурою та особливостями роботи американської поліції.

Українські поліцейські перейняли досвід щодо впровадженням підходів безпеки в навчальних закладах. Їх ознайомили з програмою шкільних консультантів, процесом відбору кадрів для цієї відповідальної роботи та особливостями навчання поліцейських, що працюють з дітьми.

Йшлося і про особливості розслідування злочинів різних категорій, процесуальні аспекти оформлення справ та вилучення слідової інформації: розпізнавання тіл, сучасні методи ДНК-досліджень і використання автоматизованих систем ідентифікації, управління діями на місці злочину та удосконалення криміналістичної стратегії.

????Facebook | X | Instagram | TikTok

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 + eighteen =

Back to top button