Україна

На Закарпатті розслідують смерть військовослужбовця


На Закарпатті розслідують смерть військовослужбовця

Дорогою до навчального центру в 52-річного військовослужбовця під час перебування в автобусі почалися судоми, він втратив свідомість. Чоловік помер у лікарні.

У Закарпатській області розпочалося розслідування обставин смерті військовослужбовця ЗСУ, який знепритомнів дорогою до навчального центру. Про це 6 вересня повідомив Офіс генпрокурора.

За даними слідства, 1 вересня дорогою до навчального центру в 52-річного військовослужбовця з Мукачівського району під час перебування в автобусі почалися судоми, він втратив свідомість.Чоловіка невідкладно доправили до реанімаційного відділення лікарні в місті Свалява, однак через два дні він помер.

Розслідування розпочате з приміткою “нещасний випадок”.

Зазначається, що правоохоронці вже допитали свідків та родичів військового, на цей час встановлюють інших очевидців події, перевіряють усі обставини та версії того, що відбулося.

Буде проведено судово-медичну експертизу.

Нагадаємо, уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець звернувся до генпрокурора з вимогою розслідувати побиття та смерть чоловіка в обласному ТЦК та СП на Закарпатті.

У Закарпатському обласному ТЦК та СП заявили, що смерть мобілізованого чоловіка у Закарпатській області сталася через хворобу і не пов’язана з нібито його побиттям у територіальному центрі комплектування.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 1 =

Back to top button