Україна

У Павлограді десятки поранених через атаку РФ


У Павлограді десятки поранених через атаку РФ

Також росіяни поновили удари по Нікопольщині. Через обстріл знеструмлені сім населених пунктів. Серед них Нікополь та Марганець.

Кількість постраждалих унаслідок російського обстрілу в місті Павлоград продовжує стрімко зростати і вже сягнула 30 осіб, повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Теlegram в п’ятницю, 6 вересня.

“30 постраждалих у Павлограді. Троє з них – діти. Окрім 9-річної дівчинки, через ракетну атаку на місто потерпіли хлопці 11 та 4 років. Серед людей, які у лікарні, двоє важких. Медики роблять все, аби їх врятувати”, – написав він.

Також Лисак повідомив, що зранку росіяни поновили удари по Нікопольщині. Через обстріл знеструмлені сім населених пунктів району. Серед них Нікополь та Марганець.

“ОВА вже у тісній координації з Офісом президента, Кабміном та енергетиками. Тільки-но безпекова ситуація дозволить – вони стануть до роботи”, – повідомив посадовець.

Раніше повідомляли про одного загиблого і 18 постраждалих у Павлограді. У місті сталося декілька займань.

Нагадаємо, сьогодні вночі росіяни атакували Україну двома ракетами і десятками “шахедів”. Більшість цілей вдалося знищити.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 − five =

Back to top button