Україна

Зеленський прибув на засідання Рамштайну


Зеленський прибув на засідання Рамштайну

Президент зустрінеться з міністрами оборони США та Німеччини Ллойдом Остіном і Борисом Пісторіусом. Також запланована окрема зустріч з канцлером Олафом Шольцом.

Президент Володимир Зеленський прибув з візитом до Німеччини, щоб взяти участь у засіданні контактної групи з питань оборони України на авіабазі Рамштайн. Про це він повідомив у Telegram в п’ятницю, 6 вересня.

“Нам потрібна рішучість партнерів та засоби, щоб зупинити російський повітряний терор. Потрібно, щоб уся зброя з уже оголошених пакетів підтримки нарешті потрапила в бойові бригади. І потрібні сильні далекобійні рішення партнерів, щоб наблизити справедливий мир, якого ми прагнемо”– написав глава держави.

Зеленський візьму участь у засіданні контактної групи та зустрінеться з міністрами оборони США та Німеччини Ллойдом Остіном і Борисом Пісторіусом. Окремо він проведе переговори з канцлером Олафом Шольцом.

“Після цього – Італія. Міжнародний економічний форум Амброзетті, зустрічі з представниками італійського бізнесу. Переговори з головою Ради міністрів Італії Джорджею Мелоні. Узгоджуємо позиції з усіма союзниками по G7”, – додав президент.

Раніше ЗМІ повідомили, що Зеленський особисто відвідає 24 зустріч у форматі Рамштайн. Президент України планує звернутися до західних партнерів з проханням надати ракети великої дальності та системи ППО.

А сьогодні стали відомі теми наступного засідання у форматі Рамштайн.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 − 1 =

Back to top button