Україна

Повітряні сили перелічили цілі, які збила ППО


Повітряні сили перелічили цілі, які збила ППО

Військові зазначили, що 27 ворожих дронів вдалося збити, 8 локаційно втрачені, 1 повернувся на окуповану Донеччину.

Російські агресори атакували Україну в ніч на 6 вересня одніє керованою авіаційною ракетою Х-59, 1 протирадіолокаційною ракетою Х-31П та також 44-ма ударними БпЛА типу Shahed – 27 ворожих дронів вдалося збити, 8 локаційно втрачені, 1 повернувся на окуповану Донеччину, ще кілька літають на півночі країни. Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ на своєму Telegram-каналі 

Загарбники запустили ракети з тимчасово окупованої Луганщини та з Брянської області РФ, а дрони – з Курська, Приморсько-Ахтарська, а також з мису Чауда в тимчасово окупованому Криму.

До відбиття повітряного нападу залучали авіацію, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

ППО працювала у Київській, Кіровоградській, Вінницькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Херсонській, Полтавській, Чернігівській, Харківській, Львівській, Донецькій, Запорізькій та Сумській областях.

, в неділю, 1 вересня, російські агресори завдали чергового удару по Харкову. У місті нарахували до десятка вибухів. Під ударами опинилися три локації: Харківський палац спорту, торговельний центр у Салтівському районі, близько Гідропарка у Київському районі. 

Тоді постраждали 47 людей, з них семеро – діти.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

sixteen − thirteen =

Back to top button