Світ

Стали відомі теми наступного Рамштайну

Стали відомі теми наступного Рамштайну

Фото: facebook.com/rustemumerov.ua (ілюстрація)

6 вересня, у Німеччині відбудеться чергова зустріч Контактної групи з питань оборони України у форматі Рамштайн

Представники коаліції з понад 50 країн світу зустрінуться у Німеччині аби обговорити подальшу підтримку України у війні.

У межах чергової зустрічі з питань оборони України у форматі Рамштайн буде обговорюватися, зокрема, посилення української протиповітряної оборони. Про це у четвер, 5 вересня, повідомила заступниця речника Міністерства оборони США Сабріна Сінгх, пише Укрінформ.

“Ключові аспекти засідання включатимуть посилення можливостей протиповітряної оборони України, оновлення коаліцій можливостей, включно з коаліцією ВПС, а також активізацію оборонно-промислових баз країн коаліції, щоби забезпечити підтримку України в довгостроковій перспективі”, – наголосила Сінгх.

За її словами, Україна має значення як для американської, так і для міжнародної безпеки.

Водночас, додала чиновниця, зусилля учасників Контактної групи “надалі відіграють важливу роль у боротьбі України за свободу й суверенітет”.

Президент Володимир Зеленський особисто відвідає 24 за ліком засідання контактної групи з оборони України у форматі Рамштайн, яке відбудеться у Німеччині. 

Як відомо, зустріч контактної групи відбудеться 6 вересня на військовій базі Рамштайн. Там також буде присутній міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус. Напередодні увечері він зустрінеться з міністром оборони України Рустемом Умєровим, який перед цим відвідував США.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 3 =

Back to top button