Події

Херсонщина. Троє людей поранено, пошкоджено будинки, об’єкти критичної інфр…

???? Херсонщина. Троє людей поранено, пошкоджено будинки, об’єкти критичної інфраструктури: поліція документує наслідки російських атак

Минулої доби від ворожих атак потерпали Херсон, Антонівка, Широка Балка, Олександрівка, Станіслав, Токарівка, Садове, Комишани, Берислав, Золота Балка, Бургунка, Томарине, Осокорівка, Нововоронцовка, Гаврилівка та Червоний Маяк.

В результаті обстрілів пошкоджено 19 об’єктів: шість приватних будинків, об’єкти критичної інфраструктури, ліцей, стільникову вежу, газопровід, офісне приміщення, п’ять автомобілів, гараж та літню кухню.

Військові рф атакували з безпілотника Широку Балку. Постраждав 72-річний чоловік, який перебував біля продуктового магазину. У нього вибухова та черепно-мозкова травми, контузія й уламкове поранення живота.

У Олександрівці через скидання вибухівки з дрона постраждав 65-річний місцевий житель. У нього діагностували контузію, вибухову та черепно-мозкову травми.

Вранці російські військові скинули вибухівку з безпілотника на житловий квартал у передмісті Херсона – Антонівці. Постраждав 33-річний чоловік, який отримав мінно-вибухову травму, уламкові поранення голови, передпліччя, грудної клітини та ноги.

???? Facebook | X | Instagram | TikTok

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × two =

Back to top button