Україна

Генштаб повідомив про ситуацію на різних напрямках


Генштаб повідомив про ситуацію на різних напрямках

Авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони вчора завдали шість ударів по скупченнях живої сили противника.

Генеральний штаб Збройних сил України (ЗСУ) повідомляє на своїй Facebook-сторінці, що протягом минулої доби, 4 вересня, на лінії фронту відбулось 138 бойових зіткнень. 

“Вчора авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони завдали шість ударів по скупченнях живої сили противника, двом засобам ППО та ще двом важливим об’єктам противника”, – пише Генштаб.

Ситуація на напрямках

На Харківському напрямку відбулось два бойових зіткнення в районах Вовчанська. Росіяни активно задіювали БпЛА.

На Куп’янському напрямку росіяни 17 разів атакували біля Синьківки, Глушківки, Лозової, Берестового та Мясожарівки.

На Лиманському напрямку ворог 27 разів атакував неподалік Дружелюбівки, Греківки, Макіївки, Новосадового, Невського та Торського.

На Сіверському напрямку відбито чотири штурмові дії. Окупанти намагались просунутись уперед поблизу Верхньокам’янського та Івано-Дар’ївки.

На Краматорському напрямку зупинено шість ворожих спроб прорвати нашу оборону. Ворог, за підтримки авіації, докладав зусилля у районі Часового Яру та Калинівки.

На Торецькому напрямку росіяни 15 разів проводили атаки на позиції наших захисників в районах Неліпівки, Торецька та Нью-Йорка.

На Покровському напрямку відбито 52 штурми й атаки в районах Воздвиженки, Зеленого Поля, Новогродівки, Гродівки, Селідового, Миколаївки та Миролюбівки. Ворог також залучав авіацію.

На Курахівському напрямку зупинені атаки поблизу Георгіївки, Костянтинівки та Красногорівки, де ворог 46 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Времівському напрямку росіяни здійснили чотири штурми наших позицій біля Костянтинівки та Водяного.

На Оріхівському напрямку відбулось два бойових зіткнення в районах Роботиного і Новоандріївки.

На Придніпровському напрямку окупанти і надалі намагаються вибити підрозділи Сил оборони з займаних рубежів. П’ять атак росіян успіху не мали.

Як ми вже писали, військовослужбовці 3-ої окремої штурмової бригади опублікували кадри з екшн-камер бійців 1-го механізованого та штурмового батів. Бійці показали, як починався наступ Третьої штурмової бригади на Харківщині.

Десантники розбили штурм росіян під Кураховим

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × four =

Back to top button