Україна

Удар по Полтаві: кількість загиблих зросла до 52 людей


Удар по Полтаві: кількість загиблих зросла до 52 людей

Рятувальні роботи тривають, на місці події працюють понад 200 рятувальників і понад 50 одиниць техніки. Також долучені кінологи з собаками.

Рятувальники вночі дістали з-під завалів у Полтаві тіло ще одного загиблого внаслідок російського удару по навчальному закладу. Кількість загиблих зросла до 52, поранена 271 людина. Про це повідомив речник ДСНС Олександр Хорунжий в ефірі телемарафону

“Усю ніч тривала робота, працювали рятувальники, була організована позмінна робота. Наразі в нас цифри такі, що 52 загиблих. Близько другої ночі знайшли тіло людини. Роботи тривають”, – розповів він.

За словами речника ДСНС, на місці події працюють понад 200 рятувальників і понад 50 одиниць техніки, в тому числі важкої інженерної техніки.  Також долучені кінологи з собаками і проводяться роботи саме в середині будівлі.

Нагадаємо, 3 вересня росіяни атакували Полтаву балістичними ракетами Іскандер-М. Ворог поцілив у навчальний заклад та лікарню. Частково зруйновано одну із будівель Інституту зв’язку, лікарню та прилеглі будинки.

Раніше повідомлялося про 51 загиблого, та що під завалами у Полтаві можуть бути близько 15 людей.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

sixteen − 10 =

Back to top button