Україна

Масштабна лісова пожежа на Харківщині: знищено 250 будинків


Масштабна лісова пожежа на Харківщині: знищено 250 будинків

У селі Студенок вогнем пошкоджено та знищено близько 250 житлових будинків. Евакуйовано понад 600 людей.


Масштабна лісова пожежа в Ізюмському районі Харківської області, що перекинулася на приватний сектор, у селі Студенок знищила 250 будинків. Про це повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов у Telegram у вівторок, 3 вересня.
 
“Пожежа триває. Але загоряння на території Оскільської громади локалізовано. Вогнем пошкоджено та знищено близько 250 житлових будинків, розташованих у населеному пункті Студенок. Із села евакуювали більше 600 людей. Але в більшості виїжджати за межі громади люди не виявляють бажання. Збираємо потребу на тимчасове розміщення на території району”, – написав він.
 
Синєгубов додав, що надзвичайна подія – наслідок російських військових дій, тож всі постраждалі власники житла зможуть отримати компенсацію за програмою єВідновлення.
 
Раніше повідомлялося, що через масштабну лісову пожежу в Оскільській громаді Ізюмського району евакуювали мешканців села Студенок.

У Луганській області поблизу тимчасово захопленого Сєверодонецька через російські обстріли спалахнув ліс, згоріло вже понад 80 домоволодінь.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 − nine =

Back to top button