Україна

У Росії дві доби нема просування – Зеленський


У Росії дві доби нема просування - Зеленський

Курська операція може вплинути на кількість російських військових на Покровському і Торецькому напрямках, зазначив глава держави.

У російських агресорів за останні дві доби нема просування на Донбасі. Про це сказав президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Запоріжжя у вівторок, 2 вересня.

“Курська операція виконує свої завдання і йде за планом. Що стосується складнощів на Покровському і Торецькому напрямках, то ми вважаємо, що Курська операція також може вплинути на це. Може бути зменшення загострення через зменшення кількості російських військових. Але поки що там складно”, – зазначив глава держави.

Він нагадав, що саме на Донбасі завжди були зосереджені найбільш бойові російські підрозділи.

“Це завжди була головна ціль – Донбас, повністю тотальна окупація Донбасу. Дві доби там просувань немає. Це те, що мені доповів головком (Олександр Сирський – ред.)”, – додав Зеленський.

Раніше у понеділок український OSINT-проєкт DeepState повідомив, що росіяни захопили село Долинівка Новогродівської громади Покровського району Донецької області. У свою чергу ЗСУ мали успіх на Курщині.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × four =

Back to top button