Цікаве

Кіпр оголосив свого учасника на Євробачення 2025

Кіпр оголосив свого учасника на Євробачення 2025

Фото: eurovision.tv
Тео Еван представлятиме Кіпр

Згідно з правилами конкурсу, національні відбори учасників і оголошення виконавців Євробачення починаються після того, як стає відомо, в якому місті буде проходити конкурс.

Кіпр став першою країною, яка оголосила свого представника на Євробаченні 2025, що відбудеться в Базелі, Швейцарія.

Представляти країну буде музикант Тео Еван, який з дитинства захоплюється музикою і танцями. Свою першу пісню він написав у підлітковому віці, а у 2021 році випустив дебютний трек під назвою The Wall.

Поки що не відомо, з якою піснею Тео виступить на конкурсі, але він висловив своє хвилювання і гордість від можливості представляти Кіпр на такій великій сцені.

“Для мене велика честь і хвилювання представляти Кіпр на пісенному конкурсі Євробачення 2025. Я з нетерпінням чекаю, що ви всі будете зі мною в цій подорожі. До зустрічі”, – поділився артист зі своїми шанувальниками.

Тео Еван народився і виріс на Кіпрі, де з дитинства займався танцями, співав у шкільному хорі та брав участь у театральних постановках. Після закінчення Англійської школи в Нікосії він переїхав до США, щоб вивчати музику та сценічне мистецтво у всесвітньо відомому музичному коледжі Берклі в Бостоні. Його навчання було відзначене високими оцінками, і він тричі був запрошений як почесний гість на випускну церемонію університету.

Раніше повідомлялося, що Чорногорія повернеться на Євробачення у 2025 році після дворічної перерви. 

Стало відомо, де і коли відбудеться Євробачення 2025

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seventeen + thirteen =

Back to top button