Україна

Зеленський привітав з початком нового навчального року


Зеленський привітав з початком нового навчального року

Президент подякував усім, хто зробив можливим цей навчальний рік для України, зокрема всім учителям, які працюють у державі, і кожному, хто захищає Україну.

Президент України Володимир Зеленський привітав з початком нового навчального року дітей, їхніх батьків, а також учителів.

“Сьогодні Україна розпочинає новий навчальний рік. Попри війну, попри всі виклики. Сьогодні для мільйонів наших українських дітей, сімей, вчителів один з найголовніших днів року”, – зазначив він

Глава держави подякував усім, хто зробив можливим цей навчальний рік для України, зокрема всім учителям, які працюють у державі, і кожному, хто захищає українські міста й села.

“Україна робить усе, щоб дати дітям якомога більше можливостей. І всі наші школи, всі вищі навчальні заклади, які сьогодні працюють, – це докази стійкості нашого народу і сили України”, – заявив Зеленський.

Нагадаємо, в Україні запустили новий курс кримськотатарської мови та літератури, який буде доступний для учнів 5-6 класів Нової української школи (НУШ).

Навчальний рік 2024-2025: школи без канікул та вивчення управління дронами

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 + 1 =

Back to top button