Україна

З Сумщини евакуювали 22 тисячі осіб – ОВА


З Сумщини евакуювали 22 тисячі осіб - ОВА

На сьогодні, у питаннях співпраці із міжнародними та громадськими організаціями Сумщина націлена на забезпечення потреб вимушених переселенців, чиє житло знищив ворог.

На 1 вересня із небезпечних районів Сумщини вже евакуювали майже 22 тисячі осіб. Про це повідомив голова Сумської ОВА Володимир Артюх у неділю, 1 вересня.

“Тільки за серпень росіяни здійснили більше 2200 обстрілів населених пунктів і територій Сумської області. Ворог застосовує потужну зброю проти цивільного населення, скидаючи керовані авіаційні бомби та FPV-дрони. Для захисту людей ми проводимо евакуацію, на сьогодні з небезпечних територій вже вдалось перемістити до 22 тисяч людей. І ми розуміємо, що чисельність евакуйованих буде зростати”, – зазначив глава ОВА.

Він додав, що на сьогодні, у питаннях співпраці із міжнародними та громадськими організаціями Сумщина націлена на забезпечення потреб вимушених переселенців, чиє житло знищив ворог.

Раніше повідомлялося, що на Сумщині проводиться обов’язкова евакуація з населених пунктів п’яти громад Сумського району.

Введені обмеження на переміщення всіх громадян у прикордонній двадцятикілометровій зоні Сумської області.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seven + 18 =

Back to top button