Україна

Прокуратура спростувала фейк РФ про знищення військової колони на Сумщині


Прокуратура спростувала фейк РФ про знищення військової колони на Сумщині

Мова йде про черговий злочин російських терористів проти мирного населення в порушення законів та звичаїв війни, ззаначили у прокуратурі.

Російські агресори поширили фейк про начебто знищення на Сумщині колони військової техніки, яка прямувала в Суджу. Про це повідомила Сумська обласна прокуратура у неділю, 1 вересня.

“Ворог на своїх ресурсах поширює інформацію про нібито ліквідацію колони техніки, яка направлялася у Суджу. Однак на фото чітко видно, що вантажівки очікували на загрузку сої та стояли поблизу поля”, – йдеться у повідомленні.

У відомстві наголосили, що це черговий злочин російських терористів проти мирного населення в порушення законів та звичаїв війни.

Раніше стало відомо, що Росія вдарила ракетою по зерновозам на Сумщині. Загинув один з водіїв, ще четверо отримали поранення.

У свою чергу Повітряні сили повідомили, що росіяни запустили ракету Іскандер-М із Курської області та 11 “шахедів” з Криму. ППО збила вісім дронів. Зазначалося, що ворог бив по українському зерну та по логістиці аграрного сектору на Миколаївщині і Сумщині.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen + 14 =

Back to top button