Україна

Зеленський розповів про удари РФ за тиждень


Зеленський розповів про удари РФ за тиждень

Цілком справедливо, щоб українці могли відповідати на російський терор саме так, як необхідно, щоб його зупинити, зазначив глава держави.

За тиждень російські агресори завдали по Україні майже 1400 ударів ракетами, дронами у керованими авіабомбами. Про це повідомив президент Володимир Зеленськийу Facebook в неділю, 1 вересня.

“Лише впродовж минулого тижня Росія застосувала проти наших людей понад 160 ракет різних типів, 780 керованих авіаційних бомб, 400 ударних БПЛА різних типів”, – зазначив глава держави.

За його словами, цілком справедливо, щоб українці могли відповідати на російський терор саме так, як необхідно, щоб його зупинити. Щодня та щоночі міста й села нашої країни під ворожими ударами

Зеленський наголосив, що для української справедливої ​​відповіді потрібно більше підтримки, щоб повністю захистити та убезпечити міста України від російської агресії.

“Рішення щодо далекобійних ударів по місцях запуску ракет із Росії, знищення російської військової логістики, спільного збиття ракет і дронів. Все те, що допоможе протистояти російському злу”, – резюмував глава держави.

Нагадаємо, сьогодні уночі російські загарбники двічі обстріляли село Слатине на Харківщині, внаслідок чого постраждали шестеро людей.

Також Росія вдарила ракетою по зерновозам на Сумщині. Загинув один з водіїв, ще четверо отримали поранення.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × 1 =

Back to top button