Україна

У Києві затримали двох чоловіків, які планували підпали Регіони


У Києві затримали двох чоловіків, які планували підпали

Обом фігурантам обрано запобіжні заходи у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

У Києві затримано чоловіків, які планували підпали електропідстанцій та автівок військовослужбовців. Про це 30 серпня повідомила Київська обласна прокуратура.

Зазазначається, що двом чоловікам повідомлено про підозру у готуванні до перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань. Одному з них також інкриміновано готування до вчинення диверсії.

За даними слідства, підозрювані готували підпали об’єктів енергетичної системи столичного регіону. Попередньо вони робили відеозйомку об’єкта з геолокацією і визначались із способом його пошкодження. Крім того, один з підозрюваних підшукував осіб, які будуть підпалювати автомобілі співробітників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Обом фігурантам обрано запобіжні заходи у вигляді безальтернативного тримання під вартою.

Заходи здійснювались у співпраці зі співробітниками СБУ в м. Києві, Київській та Полтавській областях. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, СБУ та Нацполіція затримали поплічників РФ, які підпалювали службові авто Сил оборони у Києві та Черкаській області.

Раніше у Миколаєві поліція викрила трьох завербованих російськими спецслужбами неповнолітніх паліїв авто військових.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 2 =

Back to top button