Спорт

Шахтарю буде важко потрапити до 1/16 Ліги чемпіонів – Вірт

Шахтарю буде важко потрапити до 1/16 Ліги чемпіонів - Вірт

Фото: ФК Верес
Юрій вірт не вірить у Шахтар в Лізі чемпіонів

Колишній воротар донецького клубу оцінив жеребкування Ліги чемпіонів для “гірників”.

Нинішня форма і результати Шахтаря не дають можливості розраховувати на вдалий виступ команди у Лізі чемпіонів. Так вважає колишній голкіпер донецького клубу Юрій Вірт.

Коментуючи результати жеребкування турніру, спеціаліст зауважив, що донецькому клубу буде вкрай важко пробитися до плей-оф турніру.

“Зараз оцінювати важче. Коли ще випадало три команди, тоді було легше. Зараз 9 команд – є і топові команди, і дуже хороші, і такі, з якими можна грати і брати очки. Думаю, що, звичайно, захочеться вийти, потрапити в 1/16 фіналу. Але це буде вкрай важко, дивлячись, як зараз виглядає Шахтар.

Але Ліга чемпіонів – зовсім інший турнір, до неї буде зовсім інше ставлення. Тому на сьогодні це буде дуже хороший результат, якщо команда потрапить в 1/16 фіналу.

Але, думаю, буде цікавий – багато ігор буде, з різними суперниками, 8 матчів, з топовими європейськими клубами. Це цікаво. Як буде далі – побачимо.

Важко сказати щось одне. В УПЛ зіграно чотири гри, з них дві програли – давно, напевно, такого не було. В принципі, не можу сказати, що все по ділу, але проблем хватає. І в завершенні атак, і не можу сказати, що доволі багато в трьох останніх матчах Шахтар щось створив – все-таки масований захист їм важко вдається пройти, не бачимо креативних дій, хороших передач.

І в захисті є питання, тому що є пропущені голи і немало, але і все-таки робота з мʼячем – коли вони швидко працюють з мʼячем, все виходить, коли роблять білд-ап, є проблеми. Ставлення до роботи – теж бачимо, що не все гаразд.

Ми знаємо, як може грати трійка Бондаренко – Криськів – Судаков, не найкраще зараз грає і лінія захисту, Різник не виручає. Багато таких проблем зараз, які потрібно вирішити – приблизно через два тижні вже старт в ЛЧ. Я думаю, мотивація на ЛЧ має зашкалювати – ставлення буде інше, сподіваюся, гра буде іншою, і повинен бути і результат.

Навіть при календарі, в якому з Янг Бойз і Брестом удома грають, все-таки я думаю, що 8 очок буде важко набрати. Буде дуже хороший результат, якщо наберуть. Будемо сподіватися”, – наводить слова Вірта Трибуна.

Нагадаємо, раніше Шахтар отримав суперників у Лізі чемпіонів.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × five =

Back to top button