Спорт

Тренер Шахтаря прокоментував результати жеребкування ЛЧ

Тренер Шахтаря прокоментував результати жеребкування ЛЧ

Фото: ФК Шахтар Донецьк
Маріно Пушич

Маріно Пушич назвав головне завдання донецького клубу на престижний єврокубковий турнір.

Завдання Шахтаря у Лізі чемпіонів цього сезону – перемагати в кожній грі. Про це розповів головний тренер “гірників” Маріно Пушич.

Водночас спеціаліст відмовився говорити, чи пощастило його команді із жеребом. За словами Пушича, слабких суперників у Лізі чемпіонів не буває.

“Коли йдеться про жеребкування Ліги чемпіонів, то не доводиться говорити про успішний чи невдалий жереб. Передусім я дійсно пишаюся тим, що ми досягли цього рівня, що матимемо змогу показати себе й перевірити власні сили в такому турнірі. Звісно, там немає слабких опонентів, адже на такій стадії всі суперники є дуже складними.

У будь-якому разі для нас це чудова можливість, аби заявити про себе як про сильну команду на весь світ. Якщо озиратися на минулий сезон, то в нас чудові спогади від минулорічної кампанії в ЛЧ, тому ми з нетерпінням очікуємо на початок нового сезону, на можливість грати з найкращими командами світу, показувати свою силу і, звичайно ж, представляти країну та демонструвати те, на що ми здатні, що ми й робили минулого сезону.

Як я і сказав, тут усі суперники – це команди топового рівня. У Лізі чемпіонів немає слабких опонентів. Звісно ж, цікаво грати проти команд АПЛ, німецької Бундесліги, італійської Серії А, з представниками яких ми зустрінемося – це найкращі ліги світу. І це фантастичний досвід! Наша мета – перемагати в кожній грі. І до матчу не буває ситуації, що немає шансів. Як ви можете пригадати з нашої попередньої кампанії, ми можемо боротися і ми будемо боротися”, – цитує Пушича офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, раніше Шахтар отримав суперників у Лізі чемпіонів.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 4 =

Back to top button