Україна

У Києві ВЛК працюватимуть цілодобово


У Києві ВЛК працюватимуть цілодобово

Військово-лікарські комісії у Києві проводитимуть медичні огляди цілодобово для ефективності проведення заходів мобілізації.

У Києві військово-лікарські комісії проводитимуть медичні огляди цілодобово. Про це 28 серпня повідомила Київська міська військова адміністрація.

“Сьогодні провели засідання Ради оборони Києва, на якому розглянути питання мобілізації для забезпечення безперервної та ефективної роботи об’єднаних центрів мобілізації. Був уточнений склад центрів, в яких працюватимуть найбільш кваліфіковані кадри з представників районних держадміністрацій, районних ТЦК та СП, районних управлінь Національної поліції у місті Києві, відділів охорони здоров’я для здійснення координації та контролю за роботою лікарів, включених до складу військово-лікарських комісій”, – йдеться у повідомленні.

У КМВА додали, що також уточнили режим роботи об’єднаних центрів мобілізації для проведення медичних оглядів та професійно-психологічного відбору у визначені терміни, щоб забезпечити відповідну пропускну спроможність об’єднаних центрів мобілізації.

Нагадаємо, Верховна Рада на початку вересня розгляне законопроєкт, що забороняє під час дії воєнного стану мобілізацію 18-25 річних.

Раніше повідомлялося, що персональні дані всіх українських чоловіків з 16 до 60 років вноситимуть до реєстру Оберіг.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × one =

Back to top button