Світ

Американець встановив 181 світовий рекорд

Американець встановив 181 світовий рекорд

Фото: Скріншот

Девід Раш встановив 181 світовий рекорд

Чоловік ловив ротом зефірки, тримав на голові рулони туалетного паперу, жонглював різними предметами та виконував інші дивні трюки.

Американець Девід Раш встановив 181 світовий рекорд, більшість із яких є досить незвичайними. Про це повідомляє The Washington Post.

Його рекорди включають ловлю 59 зефірок ротом за хвилину, утримання 101 рулону туалетного паперу на голові, і жонглювання найдивнішими предметами.

Раш розпочав свою захоплюючу подорож до Книги рекордів Гіннеса з дитинства, змагаючись зі старшими братами. Встановлення рекордів стало для нього способом самовираження. У 2021 році він досяг свого найпродуктивнішого року, встановивши 52 рекорди за 52 тижні. У 2024 році він підтвердив свій 181-й рекорд, розбивши 55 вінілових платівок за 30 секунд.

Цього літа Девід вже встиг побити 15 рекордів за один день. В офісі Книги рекордів Гіннеса здивувалися, коли він випив літр лаймового соку через трубочку за 13,99 секунди – найшвидше у світі.

Крім постійного прагнення до нових досягнень, Девід веде звичайне життя з дружиною та двома дітьми.

Раніше повідомлялося, що після смерті 117-річної іспанки Марії Браніас Мери, титул найстарішої людини у світі перейшов до 116-річної японки Томіко Ітооки.

Іспанець встановив рекорд із найбільшою колекцією мобільних телефонів

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 − 17 =

Back to top button