Україна

Серед загарбників стає більше дезертирів – ЦНС


Серед загарбників стає більше дезертирів - ЦНС

На окупованих росіянами українських територіях загарбники збільшили кількість блокпостів та посилили перевірки.

Військове командування РФ не відпускає свій особовий склад з лінії фронту навіть після завершення контракту, а тому ті, у кого той закінчився все частіше просто тікають. Про це у вівторок, 27 серпня, повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС).

“Більшість з тих, хто тікає з російської армії, це ті, кого не відпустили після закінчення контракту. Їх навпаки планували відправити в м’ясний штурм”, – йдеться у повідомленні.

Наразі росіяни збільшили кількість загонів, які шукають дезертирів. Крім того, на українських територіях, які в окупації, ворог збільшив кількість блокпостів.

“Після затримання, втікачів зазвичай кидають знову на передову по “законах воєнного часу””, – додали в ЦНС.

Російські загарбники на тимчасово окупованих територіях Херсонської області проводять рекрутингову кампанію та намагаються залучити місцеве населення до служби у своїй армії. 

У тимчасово окупованому Мелітополі на Запоріжжі, російські військові разом із представниками місцевої “адміністрації” проводять рейди для визначення помешкань, власники яких не подали “правовстановлюючі документи” на житло. “Безхазяйне” майно загарбники конфіскують.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 − six =

Back to top button