Україна

Невідомий напав на пост охорони Луцького ТЦК


Невідомий напав на пост охорони Луцького ТЦК

Оперативне командування Захід заявило, що до особового складу всіх ТЦК доведено: у випадку загрози життю відкривати вогонь на ураження.

Озброєний напад на пост охорони Луцького ТЦК стався в ніч на вівторок, 27 серпня, під час комендантської години. Поранень зазнав один солдат. Про це повідомляє Оперативне командування Захід на своїй Facebook-сторінці.

Невідомий відкрив вогонь по посту охорони Луцького ТЦК. У результаті нападу був поранений старший солдат, який наразі знаходиться на лікуванні у госпіталі.

Солдати роти охорони, які у цей час несли службу, згідно обставин і відкрили вогонь у відповідь. Злочинцю вдалося втекти з місця події. Тепер його розшукують правоохоронці.

В ОК Захід нагадали: Територіальний центр комплектування є режимним об’єктом, тому у випадку загрози життю військовослужбовців – вони відкриватимуть вогонь на ураження.

Військові, які вчора перебували на посту охорони, – це військові із бойовим досвідом яких, після поранень перевели на службу до Луцького ТЦК. Після того, як вони дістали поранення, їх було переведено на службу в тил.

“Всі любителі стріляти у військових будуть покарані відповідно до чинного законодавства. Правоохоронні органи вже шукають вчорашніх стрільців. І будьте впевнені – знайдуть”, – мовиться в повідомленні.

До особового складу всіх ТЦК доведено, що у випадку загрози життю слід відкривати вогонь на ураження.

В Одесі встановили особу чоловіка, що погрожував пістолетом військовим ТЦК

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen − 18 =

Back to top button