Україна

У Reuters підтвердили загибель свого співробітника в Краматорську


У Reuters підтвердили загибель свого співробітника в Краматорську

Внаслідок удару постраждало четверо журналістів агенції Reuters, громадяни України, США, Латвії та Німеччини.

Британське агентство Reuters повідомило про загибель внаслідок удару РФ по Краматорську Донецької області радника з питань безпеки 40-річного Раяна Еванса, який працював у складі новинної групи. Про це у неділю, 25 серпня, повідомляє ВВС з посиланням на заяву Reuters.

“Ми приголомшені, дізнавшись, що радник Reuters з безпеки Раян Еванс, який був з нашою командою кореспондентів в Україні, був убитий”, – сказали в Reuters.

Агентство зауважило, що Раян Еванс був одним із шести співробітників Reuters, які знаходилися в готелі “Сапфір” у Краматорську під час російського удару.

“Двоє інших членів команди були госпіталізовані внаслідок удару, один з них має серйозні травми”, – проінформували журналісти. 

Агентство Reuters також повідомило, що інші члени команди вийшли на зв’язок. Наразі вони “терміново шукають більше інформації, співпрацюють з владою Краматорська та підтримують наших колег та їхні родини”.

Нагадаємо, у ніч на 25 серпня росіяни обстріляли Краматорськ ракетою Іскандер-М. У Reuters заявляли, що внаслідок удару зазнали поранень шестеро їхніх журналістів, які висвітлюють російсько-українську війну. Постраждали громадяни України, США, Латвії та Німеччини.

Під завалами готелю у Краматорську знайдено тіло чоловіка.

В МЗС відреагували на удар по Краматорську

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fourteen − 2 =

Back to top button