Україна

Внаслідок обстрілу Херсона постраждали півторарічна дитини та три чоловіка


Внаслідок обстрілу Херсона постраждали півторарічна дитини та три чоловіка

У дитини мінно-вибухова травма та поранення руки, малюк у стані середньої тяжкості перебуває у реанімації.

Війська РФ 24 серпня обстріляли Дніпровський район Херсона, постраждали півторарічний хлопчик та троє чоловіків. Про це повідомляють керівники обласної та міської адміністрацій.

За словами голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, у дитини мінно-вибухова травма та поранення руки, малюк у стані середньої тяжкості перебуває у реанімації.

Начальник Херсонської МВА Роман Мрочко поінформував, що внаслідок атаки важкого поранення зазнав 66-річний чоловік. Його доправили до лікарні з вибуховою та закритою черепно-мозковою травмами, контузію, переломом плеча і осколковими пораненнями.

Також внаслідок влучання снаряда у будинок поранений 58-річний чоловік. Його госпіталізували у важкому стані з мінно-вибуховою травмою та осколковими пораненнями черевної порожнини і обличчя. Медики борються за його життя.

Зазначається, що обстрілу зазнав також Корабельний район міста. За інформацією Херсонської ОВА, 77-річний чоловік дістав вибухову травму та осколкове поранення спини, його стан оцінюють як легкий. Потерпілий зараз у лікарні.

Нагадаємо, війська РФ обстріляла Херсон та передмістя, внаслідок чого загинула жінка та зазнав поранень чоловік.

Також повідомлялося, що війська РФ вночі та вранці обстрілювали Дніпропетровщину з артилерії та атакували безпілотниками, поранена 85-річна жінка.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

sixteen − fourteen =

Back to top button